Blogpost

De leukste pc games van het moment

PC gamen is in een gouden era. Je kunt nu de beste PC games aller tijden vinden en het aanbod is groter dan ooit tevoren. Je kunt op Steam, Ubisoft Store, Origin en nog andere terecht. De reden dat PC gaming nu in opbloei heeft te maken met een aantal factoren. Er zijn allemaal makkelijke manieren om PC’s te maken. Iedereen kan Unity of Unreal Engine downloaden installeren en youtube kijken. Op die manier heb je een explosie van indie ontwikkelaars. Indie is een Engelse afkorting die voor independant staat. De game industrie is nu ook zo groot geworden dat de ambities en verwachtingen zeer hoog zijn

Beste game of games?

Na een heftig 2020 is 2021 een stuk rustiger. Maar wat kun je in 2021 allemaal spelen op de PC? Hades dat uitgekomen is in 2021 is in zijn eentje het leukste spel van het jaar in mijn mening. De pc games 2021 zijn gewoon niet opgewassen tegen dit monster van een spel dat ongelooflijk veel dingen revolutioneert. Het is een rogue-like. Een genre waar je het spel in 30 minuten uitspeelt maar dan weer overnieuw begint. Maar het uitspelen is heel moeilijk en elke keer speelt het weer anders omdat alles door elkaar gehusseld word. Op die manier blijft het spel vers.

Wat maakt Hades zo goed?

Ten eerste is het gewoon goed geschreven. De karakters in het verhaal zijn allemaal geweldig en grappig en een paar keer heb ik echt moeten huilen van het lachen. Ik heb ook een paar keer moeten huilen om de tragie. Want Hades gaat zoals de naam doet vermoeden over de Griekse onderwereld waar de hoofdpersoon, Zagreus uit moet ontsnappen nadat hij ruzie heeft gehad met zijn vader Hades. Maar ontsnappen uit de onderwereld hoort onmogelijk te zijn en het spel maakt dat punt duidelijk in de geweldige combat waar je door de verschillende gebieden van de onderwereld reist.

-->

gerelateerde berichten

Echo Arena opent openbare beta

Echo Arena, een VR game ontwikkeld door Oculus waar de verwachtingen hoog voor zijn